Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ben 10 Ultimate Alien

Ben Tennyson

Át tudja alakítani egyes lényeit ultimate lényekké vagyis jobb változatokká.

Gwen Tennyson

Segít Bennek a legfőbb harcokban.

Aggregor

Legfőbb ellenség, aki a Ben 10 Ultimate Alien c. sorozatban leszívja Ben legújabb idegenjeinek megszerzett déenseit (ezek: Waterhazard NRG, Ampfibian. ArmoDrillo, Terraspin) így nagy erőre tesz szert és átváltozik Ultimate Aggregorrá.

Ultimate Kewin

Leszívja az Ultimatrix erejét azért, hogy segítsen Bennek megállítani Ultimate Agregort, mikor legyőzi maga is gonosszá alakul és Ben ellensége lesz megint.

Hozzá tartozó videó: Ben 10 Ultimate Alien - Ultimate Kevin defeats Ultimate Aggregor

Idegenek [szerkesztés]

Óriásszaurusz (Humangasaur)

Egy normálisan 7-8 méteres barna ember-dinoszaurusz keverék a viasszaurusz fajtából. Szuper erős és képes 16-20 méteresre nőni.

Ultimate Óriásszaurusz (Ultimate Humangasaur)

8-9 méter magas zöld lény érdekes szarvakkal. Óriásszaurusz kiterjesztett végső formája. Szuper erős, képes 36-40 méteresre nőni és a kezeiből képes ágyút formázni.

Nagyfagy (Big Chill)

Embermagasságú, kék-fekete bőrű, hosszú pillangószárnyú, csápokkal ellátott és nagy szemű nelrofriggiai lény. Képes fagyasztó ködöt létrehozni és átsuhanni a falakon.

Ultimate Nagyfagy (Ultimate Big Chill)

Nagyfagy kiterjesztett végső formája. Vörös-fekete bőre van és nagyon hasonlít Nagyfagyra. Képes jéglángokat szórni és átsuhanni a falakon.

Echo Echo

40 centiméter magas, fehér, DNS-sel ellátott, szilikonból készült élő robot. A sonorosiai faj tagja. Képes ultrahangot létrehozni és osztódni.

Ultimate Echo Echo

Embermagas kék robot. Echo Echo kiterjesztett végső formája. Képes osztódó, erős, repülő és hangos lemezeket gyártani és repülni.

Láplövő (Swampfire)

Embermagasságú, zöld növényi idegen. A methanosiai faj tagja. Képes tüzet lőni, irányítani és létrehozni növényeket és visszanöveszteni a testrészeit.

Ultimate Láplövő (Ultimate Swampfire)

Embermagas, kék-barna növényi idegen. Láplövő kiterjesztett végső formája. Képes robbanó tűzbombákat lőni, irányítani és létrehozni erős növényeket és visszanöveszteni a testrészeit.

Majompók (Spidermonkey)

Egyméteres kék, négykarú- és szemű, majomra emlékeztető külsejű lény. Az arachnichimp faj tagja. Képes selyemhálót lőni és falra mászni.

Ultimate Majompók (Ultimate Spidermonkey)

Kétméteres (póklábaival együtt négyméteres), sötétlila, négylábú (póklábaival együtt nyolclábú), hatszemű és gorillára emlékeztető formájú lény. Majompók kiterjesztett végső formája. Szuper erős és képes selyemhálót lőni, falra mászni.

Ágyúgolyó (Cannonbolt)

Embermagas, fehér bőrű, narancssárga páncélú és széles arcú lény. Az arburian pelarota faj tagja. Páncélozott héja részlegesen megvédi a támadásoktól és képes narancsszínű guruló golyóvá változni.

Ultimate Ágyúgolyó (Ultimate Cannonbolt)

Embermagas, szürke bőrű, sötétszürke páncélú és széles arcú lény. Ágyúgolyó kiterjesztett végső formája. Vastag, tüskés páncélja megvédi a támadásoktól és képes szürke, tüskés guruló golyóvá változni.

Hólyag (Goop)

Kétméteres, zöld és folyékony lény. Egy mesterséges Anti gravitációs elosztólemez segítségével tud mozogni. Képes bárhova elfolyni és marósavat fröcskölni.

Kromakő (Chromastone)

Kétméteres, sötétlila-pink színű, egyszemű lény. Képes energiát elnyelni és azt lézerré alakítani. Szinte teljesen sebezhetetlen.

Észlény (Brainstorm)

Kutyaméretű, rozsdaszínű, rákra emlékeztető formájú lény. Koponyája felnyitható. Képes agyával elektromos villámokat szórni és ha elég erősen koncentrál, képes tárgyakat emelni a képzeletével. Szuper intelligens.

Sugárrája (Jetray)

Embermagas, vörös, sárga maszkú repülő lény. Képes szemével lézersugarat lőni, tud repülni és úszni.

X-lény (Alien X)

Embermagas, fekete, emberalakú, háromszarvú lény. Bőrén égboltmetszet található. A világegyetemen kívüli helyen él egy csillagködben. Bármire képes, viszont ehhez meg kell győznie Serenát és Belliciust arról, hogy miért kell neki az erő. Amíg ez nem történik meg, addig meditációs állapotba kerül.

Picuri (Nanomech)

Egy centiméteres, egyszemű és szürke lény. A nanomechiai faj tagja. Egy robot. Képes akár 1 nanométeresre is összehúzódni, repülni és energiavillámokat szórni.

Óriás (Way Big)

150 méteres, vörös-fehér lény. Képes bármekkorára megnőni és lézersugarakat lőni.

Frász (Rath)

Tigrisére emlékeztető mintázatú, farkas-tigris-ember keverék. Rendkívül buta, agresszív és erős lény. Az Appoplexian faj tagja. Karmaival bármit át tud vágni.

Sarkcsillag (Lodestar)

Kétméteres, sárga-fekete-szürke lény. A biosovortiai faj tagja. Mágneses erejének köszönhetően képes fémeket vonzani és ha szétesik, darabjai újra összeállnak.

Medúza (Anpfibian)

Egyméteres, kék-fehér, medúzáéra emlékeztető formájú lény. Az amperi faj tagja. Képes repülni, gyorsan úszni, energiapajzsot létrehozni és elektromos bombákat lőni.

Vizigót (Water Hazard)

Embermagas vörös-fekete lény. Az orishai faj tagja. Kőkemény páncélja van, ami megvédi a támadásoktól. Képes vízostort létrehozni.

Szélvész/Búgócsiga (Terraspin)

Embermagas, sárga-zöld teknősbéka. A geochelone aerio faj tagja. Képes repülni és szelet gerjeszteni. Immúnis Gwen mannájára.

Karófúró (ArmoDrillo)

Kétméteres, sárga páncélú, ember-egér keverék. A talpaedai faj tagja. Szuper erős és képes alagutat fúrni, földrengést kelteni.

Erőgép/Erőgót (NRG)

Vörös, fénylő, radioaktív és zöld kényszerzubbonyt viselő lény. A prypiatosian-B faj tagja. Képes lézert lőni és bármit elolvasztani.

Gyémántfej (Diamondhead)

Gyémáttestű lény. A petrosapien faj tagja. Sebezhetetlen, képes kézét pengévé alakítani és gyémántokat lőni.

Csupakar (Fourarms)

Vörös, négykarú lény. A tetramand faj tagja. Szuper erős.

Vadorzó (Wildmutt)

Narancsszínű, szem nélküli lény. A vulpimancer faj tagja. Hőlátása van, kitűnő szaglása. Nagyon mozgékony és képes tüskéket kilőni a hátából.

Ultimate Vadorzó (Ultimate Wildmutt)

Vörös-fehér, szem nélküli lény. Vadorzó kiterjesztett végső formája.

Penge (Ripjaws)

Fehér bőrű, halra emlékeztető forájú lény. A piscciss volann faj tagja. Kevés ideig bírja víz nélkül. Lábát farokúszóvá tudja alakítani és segítségével gyorsan tud úszni. Körmei és fogai rendkívül erősek.

Lánglovag (Heatblast)

Sárga-vörös színű, lángoló lény. A pironyte faj tagja. Képes tűzgolyókat lőni, tüzet elnyelni és repülni.

Böffencs/Gömböc (Uphuck)

Zöld-sárga színű, kicsi idegen. A gourmand faj tagja. Képes bármit megenni, a gyomrában átalakítani lézeres lövedékké, és azt kiböfögni.

Egyéb idegenek

Az Ultimatrikban minden egyes előző idegen megvan mint például: Ragacska, Villámmanó, Meti, Reppencs, Szellem, Venyige, Benfarkas, Benmúmia, Benviktor, Dettó és Gülüszem. Emellett a jövőbeli idegenek is benne vannak: Megawatt, Köpködő és Articguana.