Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


omnitrix

Az omnitrix a világegyetem leghatalmasabb fegyvere. 10 idegen DNS-ét
gyűjtötték bele alapból. De akár a 10,000 idegent is kibír a kapacitása.
Ha valaki kezére ráfonódik, akkor egybeolvad a viselője DNS-ével, és csak a legfejlettebb technológiával lehet levenni. Kezelése ha a karon van: a zöld
gombot meg kell nyomni, akkor a fedél felemelkedik, és forgatással lehet kiválasztani az idegent, utána le kell nyomni. ( Segít az első kép )

 

 

 

 

Az omnitrix :

Az omnitrix amikor egy új dns-t gyüjt be:

Az omnitrix a fedele nélkül:
Kezelése ha idegen vagy: a fedél bármelyik alakban megtalálható a testen. Ha át akarsz alakulni egy másik lénnyé, akkor a jobb oldalon lévő háromszöget  kell megnyomni a következő lényre lépéshez , és a balt az elöző lényhez. Középen kell megnyomni, ha emberré akarsz visszaváltozni.

 


ha megtanulja az omnitrixnek a használatát és megfejti a kódot akkor csak ki kell mondani az idegennek a nevét vagy az is elég ha csak rá gondol.ilyenkor annyi idegenné változik át amennyivé akar rögtön egymás után és igy akár örökre is idegen formában tud lenni.

Itt kezdődik a tízéves Ben Tennyson története is, aki az erdőben sétálva, váratlanul megtalálja a lezuhant mentőkapszulát, benne az Omnitrix-szel. Kiváncsiságának köszönhetően az ráfonódik a bal csuklójára, és nem lehet onnan leszedni, mivel egyesült Ben DNS-ével. Innentől kezdve Ben szuperhős lesz, és erejét a bajbajutottak segítésére használja. Ahogy telik az idő, egyre jobban kitanulja az Omnitrix használatát, úgy, hogy 20 évvel később,nagyon ritkán látni emberi arcát, mert mindig idegen formában van. De aztán saját, fiatalabb kori önmagának hála, újra emberré változik.

 Képes új idegen DNS begyüjtésére is, így van benne Benfarkas, Benmúmia, és Frankenfreak(Benviktor) is, ésSzellem másik alakját is.

Vilgax megakarja szerezni hogy ő uralhassa az egész galakszist és hogy legyőzhetetlen legyen.Ez nem sikerül neki mivel Ben már jól bánik vele és igy nem képes megszerezni Tőle.Vilgax az omnitrixből egy óriási hadsereget akar csinálni olyat amiben az összes idegen benne van mint az omnitrixbe és több 10000-en lennének!


Aki az Omnitrixet viseli annak
nagy hatalom áll rendelkezésére. Az Omnitrix képes arra hogy DNS-t begyűjtsön
és az alapján egy idegent formáljon, annak a mását amitől vagy akitől gyűjtötte.
Az óra készítője az első évad
5. részében látott Petrosapiens fejvadász, avagy Hoverbard.

Az Omnitrix irányítása,jelzései:

Jelzések:
Amikor az Omnitrix zöld akkor át lehet válozni,
amikor pedig piros akkor le van merülve tehát
várni kell még újra zöld nem lessz.

Irányítás:
Ha át szeretne változni a viselő akkor az
Omnitrixen található zöld gombot kell
megnyomni, és felugrik az óra teteje.
Úgy lehet kiválasztani a kívánt idegent ha,
elforgatjuk az óra tetejét és ha megvan a kívánt
idegen akkor lenyomjuk az óra tetejét. ( a játék omnitrixnél is így működik)